Loading...
Rólunk2021-02-15T09:46:43+00:00

Rólunk

Azegyesületünk 2016. Áprilisban alakult meg.

Csapatunkban 2 Rally autó van. Megalakulásunk előtt több versenyen is részt vettünk, de most már nem csak versenyezni szeretnénk, hanem edzéseket, adománygyűjtést, és versenyeket is szervezni.

Ebben az évben Októberben volt az első Adománygyűjtő Rally Teszt Edzésünk. A bevételt 100 % -ban a Mosonmagyaróvár Éltes Mátyás Általános Iskola beteg diákjaira fordítottuk. Illetve volt adománygyűjtésünk rászoruló családok részére, nekik ruhát és tartós élelmiszert gyűjtöttünk és juttattuk el nekik.

A 2017-es év már kicsit mozgalmasabbra sikeredett. 4 rendezvényünk volt, ebben akadt különböző esemény is, mint a tuningos- és az adomány gyűjtő rendezvényünk is, melyekben már a driftesek is helyet kaptak.
Ez évben több nem általunk szervezett adománygyűjtő rendezvényen is részt vettünk például Esztergomban, Baracson..

Novemberben ismét volt Adománygyűjtés itt a Győri Bárczi Gusztáv Fogyatékkal élők Intézményét támogattuk.

Célunk: Jó Hangulatú rendezvények lebonyolítása, kapcsolatteremtés, rally-sport megismertetése a fiatalokkal, esélyt adni nekik a kipróbálásra, akár verseny körülmények között. Összetartani az Amatőr Rallysokat, akiknek nincs lehetőségük máshol menni, de ha van és csak edzeni akarnak egy kicsit nálunk megtehetik.

Máté & Böri Team Lelkes Csapata

Támogatóink:

Ismerd meg csapatunkat

Máté Péter

Böröczky Gábor

Máté-Szabó Hajnalka

Hegedűs Krisztián

Hegedűs Beatrix

Böröczkyné Bodor Barbara

Horváh Gyula

Csernik Imre

Szabó Ottó Bálint

Stér László

Szakál Zoltán

Versenyeink

Tisztelt Versenyzők! Örömmel tudatjuk minden érdeklődővel, hogy megszületett a 2021-es év program tervezetünk. Az idei évben a megszokott rally tesztedzések mellet versenyeket is fogunk rendezni.

Versenynaptár
Go to Top